Gratis advies  06 19 26 86 53

Over InnSolar

InnSolar, oftewel ‘Herberg zonne-energie’, is opgericht door Michiel van der Herberg vanuit een passie voor duurzaamheid. Na de studie elektrotechniek heeft hij gewerkt als adviseur zonne-energie bij het ministerie van Economische Zaken en een brede kennis opgedaan over de mogelijkheden van zonne-energie.

IMG_0177

Visie

InnSolar gelooft dat we de manier waarop we omgaan met de aarde en haar bewoners kunnen veranderen. We zijn bezig de schatten van de aarde, gevormd in miljoenen jaren, in enkele generaties uit te putten. Dit is niet langer houdbaar en niet langer nodig. Nieuwe keuzes naar een meer decentraal georganiseerde energievoorziening zijn noodzakelijk en technisch mogelijk. Overheden en grote energiebedrijven zullen hierin een belangrijke rol vervullen maar niet de eerste stap zetten. Grote veranderingen beginnen altijd bij een kritische onderstroom.

Missie

InnSolar wil deel uitmaken van de kritische massa die de overgang naar een duurzamer en dus eerlijker wereld mogelijk maakt. Zonne-energie is een betrouwbare, schaalbare techniek die duurzame energie voor meer mensen toegankelijk maakt. Door kwaliteit in advies, productkeuze en installatie wil InnSolar bijdragen aan het succes van zonne-energie op korte en op lange termijn.

InnSolar & duurzaamheid

Een visie heeft alleen zin als deze praktisch wordt vertaald in de gehele bedrijfsvoering. Dit zijn de praktische keuzes van InnSolar:

  • gebruikte zonnepanelen zijn aangesloten bij PV-Cycle;
  • drukwerk op 100% gerecycled papier;
  • bedrijfskleding ecovriendelijk (Öko-tex) en mensvriendelijk (Fairwear);
  • milieu en mens bewuste inkoop;
  • groene webhosting;
  • elektrische bedrijfsauto.
Back to Top