InnSolar rijdt elektrisch

‘In een duurzame bedrijfsvisie als de mijne past een elektrische bedrijfswagen perfect’, verklaart Michiel van der Herberg van InnSolar zijn keuze voor de Nissan ENV200. Recent overhandigde mede-directeur Arne Aben van Nissan Aben en van de Schelde uit Zwolle hem de sleutels van zijn nieuwe bedrijfswagen.

Michiel van der Herberg speelt met zijn bedrijf InnSolar in op de vraag naar zonnepanelen waarbij goed advies en installatie de uitgangspunten zijn. ‘In mijn bedrijfsvoering doe ik zoveel mogelijk duurzaam, zoals drukwerk, bedrijfskleding en webhosting. Daarom was een elektrische bedrijfswagen een logische keuze.’ Het assortiment elektrische bedrijfswagens is nog vrij beperkt.

‘De ENV200 van Nissan sprong er uit vanwege de actieradius van 130 tot 170 kilometer en de laadruimte. De zonnepanelen passen er precies in. Ook de snellader waarmee de Nissan ENV200 in een half uur is opgeladen, vind ik een pluspunt.’ Arne Aben rijdt zelf ook elektrisch. ‘Het rijdt geruisloos en ontspannen. Ideaal voor actieve ondernemers.’